Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΟΜΑΛΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Ομαλά διεξάγεται από το πρωί σήμερα, η κίνηση των οχημάτων στο οδικό δίκτυο του ορεινού όγκου του Παντοκράτορα, μετά τα προβλήματα που σημειώθηκαν χθες, από την πολύωρη και έντονη χιονόπτωση, η οποία άρχισε το πρωί και συνεχίστηκε μέχρι και τις απογευματινές ώρες.
Συνεργεία του Δήμου Θιναλίων, με τη συνδρομή και μηχανημάτων της αναδόχου εταιρείας που κατασκευάζει το μεγάλο αποχετευτικό έργο της περιοχής της Χαμηλής Ζώνης, κατέβαλλαν συνεχείς προσπάθειες, προκειμένου να μην προκληθεί αποκλεισμός της πρόσβασης προς τα χωριά του ορεινού όγκου. Παράλληλα διευκόλυναν και το έργο των συνεργείων της ΔΕΗ, τα οποία προσπαθούσαν να αντιμετωπίσουν τις διακοπές στην ομαλή ηλεκτροδότηση της περιοχής, που προκλήθηκαν από τη χιονόπτωση. Πέραν του εκχιονισμού του οδικού δικτύου, τα συνεργεία του Δήμου Θιναλίων έριξαν σε επικίνδυνα σημεία ποσότητες αλατιού, για την αντιμετώπιση του παγετού και τη διασφάλιση της πρόσβασης προς τις περιοχές του ορεινού όγκου.
Παρά τη σημερινή βελτίωση του καιρού, ο Δήμος Θιναλίων εφιστά την ιδιαίτερη προσοχή των οδηγών που κινούνται προς τις περιοχές του ορεινού όγκου του Παντοκράτορα, προκειμένου να αποφευχθεί κάθε είδους ατύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: