Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΑΣ Η ΕΤΙΝ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συμμετείχε στην έκθεση τουρισμού HOLIDAY WORLD που πραγματοποιήθηκε στη Πράγα(05-08/02). Την οργάνωση και την ευθύνη για την λειτουργία του περιπτέρου είχε η ΕΤΙΝ ΑΕ.

Το περίπτερο της ΠΙΝ ήταν άρτια οργανωμένο, εξαιρετικής αισθητικής και μεγάλου μεγέθους. Στις δύο πρώτες ημέρες επισκέφτηκαν το περίπτερο πολλοί επαγγελματίες και συναντήθηκαν με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ανταλλάσοντας πολλές απόψεις για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Η αγορά της Τσεχίας διαφέρει από τις υπόλοιπες τουριστικές αγορές, καθώς οι tour operators που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά είναι πολλοί, αλλά μικρού μεγέθους. Αυτή η ιδιαιτερότητα κινεί το ενδιαφέρον πολλών τουριστικών πρακτόρων της περιοχής μας, επισημαίνει ο ΓΓ ΠΙΝ κος Σωτ. Βόσδου. Η Τσεχία αποτελεί μια σημαντική αναδυόμενη αγορά και το ενδιαφέρον των Τσέχων για την Ελλάδα είναι έντονο, όπου παρά την οικονομική κρίση έχουν στα πλάνα τους τα ταξίδια διακοπών -αυτό μας το επιβεβαίωσε ο μεγάλος αριθμός επισκεπτών στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Την έκθεση επισκέφτηκαν περίπου 40.000 άτομα, όπως μας ενημέρωσε ο Διευθυντής ΕΟΤ Τσεχίας κος Κ. Θεοδώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: