Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2009

ΚΟΝΤΡΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Ψ.Ν.Κ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αντιπαράθεση μεταξύ της διοίκησης και του σωματείου εργαζομένων στο ΓΝΚ.
Αφορμή η καταγγελία για έλλειψη αναλώσιμων υλικών στο ίδρυμα.
Σε συνέντευξη του προέδρου και του αντιπροέδρου του σωματείου εργαζομένων κ.κ. Πουλή, Τριανατφυλλούδη, τονίστηκε πάντως ότι δεν υπάρχει διάθεση αντιπαράθεσης με τη Διοίκηση, αλλά στόχοςνείναι το καλό της ψυχικής υγείας συνολικά ώστε και καλύτερες υπηρεσίες ψυχικής υγείας να υπάρξουν στο νομό και προστασία προς τους ασθενείς να εξασφαλίζεται.
Οπως ακόμη, δημοσιοποίησα “στις 10 Δεκεμβρίου συναντηθήκαν με τον κ. Διοικητή, όπου μεταξύ των άλλων του θέσαμε το ζήτημα των ελλείψεων σε αναλώσιμα υλικά.
Μάλιστα του αποστείλαμε και σχετικό έγγραφο όπου καταγράφαμε το πρόβλημα.
Παρά τις προφορικές του διαβεβαιώσεις που λάβαμε, το πρόβλημα δεν λύθηκε και μέχρι σήμερα παραμένουν οι «επουσιώδεις» κατά την κρίση του ελλείψεις που αφορούν την υγιεινή και την καθημερινότητα των νοσηλευομένων μας.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του”.
Η διοίκηση
Σε ανακοίνωση-απάντηση του ο διοικητής του ΨΝΚ Σπ. Μανωλάτος, αναφερόμενος σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου των εργαζομένων που κάνει λόγο για «Έλλειψη αναλωσίμου υλικού εις το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας» γνωστοποιεί στο Κερκυραϊκό λαό ότι μετά από έρευνα που έγινε, δεν προκύπτει ουσιώδης έλλειψη σε κανένα τμήμα του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου.
Επιπλέον από κανένα τμήμα δεν υπάρχει έγγραφη αναφορά έλλειψης αναλώσιμου υλικού.
Κατόπιν αυτού η ανακοίνωση είναι ανακριβής”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: