Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009

ΠΙΕΡΡΗΣ ΚΑΤΑ ΛΕΚΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Θ. ΓΟΥΛΗ

Την αντίδραση της Ν.Ε. του ΚΚΕ προκάλεσαν οι οι δηλώσεις του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κέρκυρας Γ. Λέκκα για το καταγγελθέν περιστατικό με την επίθεση κατά του Θ. Γουλή στους Λιαπάδες.
Το μέλος της Ν.Ε. Γ. Πιέρρης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι “ο κ. Λέκκας δεν καταδίκασε την χειροδικία αλλά λέει ότι έκανε «συστάσεις» στο στέλεχος της Ν.Δ”
“Δεν γνωρίζουμε αν οι «συστάσεις» του Προέδρου της ΝΟΔΕ οδήγησαν το νταή πρόεδρο, μετά, να κάνει δηλώσεις και να προσπαθεί να σπιλώσει τον Θ. Γουλή για το ότι είναι επαγγελματικό στέλεχος του Κ.Κ.Ε."
Ο κ. Πιέρρης ανέφερε ακόμα ότι το θέμα δεν είναι ούτε «τοπικό», ούτε «προσωπικό» “όπως αντίθετα ισχυρίζεται προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει από την ουσία ο κ. Λέκκας”.
Η κατασπατάληση Δημόσιου χρήματος στις κακοτεχνίες του λιμανιού της Αλύπας και το ξεπούλημα δημόσιων εκτάσεων [μονοπατιών] στην Ροβινιά Λιαπάδων δεν είναι «τοπικό» και «προσωπικό» θέμα.
Η πραγματικότητα είναι ότι η επίθεση πρώτα στον νεαρό φοιτητή και μετά στο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ Θ. Γουλή έγινε γιατί οι κάτοικοι, η νεολαία του χωριού και η Κ.Ο. του Κ.Κ.Ε. τους αποκάλυψαν και αντιστέκονται.
Δεν πρέπει να ξεχνά ο κ. Λέκκας ότι οι τραμπουκισμοί του στελέχους τους συνιστούν και προσπάθεια περιορισμού της πολιτικής δράσης”
συνόψισε το στέλεχος του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: