Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥΒΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Παραιτήθηκε τελικά από τη θέση του νομαρχιακού συμβούλου ο μέχρι πρότινος αντινομάρχης Δημήτρης Σουβλάκης, για λόγους ευθιξίας όπως δήλωσε ο ίδιος στους δημοσιογράφους διότι ο νομάρχης δεν ανανέωσε τη θητεία του ως αντινομάρχη οικονομικών και διοίκησης.

Ο κ. Σουβλάκης εξέφρασε την πίκρα και την απογοήτευση του ενώ υποστήριξε ότι η απόφαση αυτή ήταν από τις ποιο δύσκολες πολιτικές στιγμές του όμως οι λόγοι αξιοπρέπειας και σεβασμού προς τον εαυτό του ήταν ανώτεροι και για τον λόγο αυτό προχώρησε στην παραίτηση του.

«Απ’ όλους τους Αντινομάρχες, αντικαταστάθηκα μόνο εγώ, χωρίς λόγο και αιτία. Βέβαια η απόφαση αυτή, είναι αποκλειστικά και μόνο αρμοδιότητα του Νομάρχη, αλλά τα πάντα κρίνονται.

Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ

«Αποτελεί προνόμιο του νομάρχη ο ορισμός των αντινομαρχών» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ Κέρκυρας και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο νομάρχης Στ. Πουλημένος.
Ο Νομάρχης τόνισε πως η θητεία του κ. Σουβλάκη είχε λήξει, αναφέρθηκε και πάλι με κολακευτικά λόγια στο έργο του την περασμένη διετία και προσέθεσε ότι δε θέλει να δημοσιοποιήσει τα κριτήρια βάσει των οποίων δεν ανανέωσε τη θητεία του.
«Ο κ. Σουβλάκης γνωρίζει τους πραγματικούς λόγους» είπε χαρακτηριστικά «τους οποίους συζητήσαμε κατ’ ιδίαν και του εξήγησα επαρκώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: