Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ι.Ν. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΜΠΕ

Στις 11 Φεβρουαρίου η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με το Εμπορικό Επιμελητήριο Κέρκυρας διοργανώνουν ημερίδα στην αίθουσα του επιμελητηρίου με το Ταμείο Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ). Η ημερίδα απευθύνεται στους επιχειρηματίες της Κέρκυρας με παρουσίαση των θέσεων, προτάσεων και ευκαιριών που παρέχονται μέσω ΤΕΜΠΜΕ.

Αποστολή του ΤΕΜΠΜΕ είναι η διευκόλυνση της πρόσβασης στο χρηματοπιστωτικό και χρηματοοικονομικό σύστημα της χώρας των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων παρέχοντας εγγυήσεις και αντεγγυήσεις υπέρ αυτών και αναλαμβάνοντας έτσι την κάλυψη μεγάλου μέρους των οικονομικών και εμπορικών κινδύνων τους.

Στόχος του είναι η υποστήριξη χιλιάδων νεοϊδρυομένων και υφισταμένων, υγιών, βιώσιμων ΜΜΕ όλων των κλάδων και τομέων της οικονομίας, σε όλα τα στάδια του επιχειρηματικού κλάδου.

Το νέο πρόγραμμα του ΤΕΜΠΜΕ αποτελεί μια καινοτομία με στόχο την ενίσχυση των ΜΜΕ σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Τις δραστηριότητες αλλά και τις δυνατότητες οι οποίες δίνονται μέσω ΤΕΜΠΜΕ θα παρουσιάσει στους επιχειρηματίες που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα ο πρόεδρός του κ. Νίκος Δομένικος .

Δεν υπάρχουν σχόλια: