Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Υστατο κάλεσμα στους ψηφοφόρους από τους εκπροσώπους των κομμάτων της αντιπολίτευσης

Υστατο κάλεσμα στους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους υποψηφίους τους στις αυριανές εκλογές, απηύθυναν σήμερα οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη Κέρκυρα.
Αναλυτικά, στο ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας της Ν.Ε. Μ. Μπούκας σε δηλώσεις του κάλεσε τους Κερκυραίους «να υπερψηφίσουν το κόμμα του για να του δώσουν ισχυρή αυτοδυναμία και να εκλέξουν δυο βουλευτές στην Κέρκυρα».
Στο μεταξύ με αφορμή τη σημερινή κοινή ώρα έναρξης των προεκλογικών συγκεντρώσεων Γκερέκου-Καλούδη, η αναπληρώτρια γραμματέας της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Λίνα Ρούσσου, μιλώντας στην ΕΡΑ σημείωσε ότι «δεν ήταν δυνατός ο συντονισμός των δύο προεκλογικών συγκεντρώσεων ώστε να μην συμπέσουν».
Το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Θ. Γουλής από την πλευρά του κάλεσε τον Κερκυραϊκό λαό και την νεολαία «να ενισχύσει μαζικά και αποφασιστικά τον συνδυασμό του Κ.Κ.Ε., ώστε να επανεκλεγεί κομμουνιστής βουλευτής στο νομό, καθώς, στα δύο χρόνια που πέρασαν η επιλογή σημαντικού μέρους του Κερυραϊκού λαού το 2007 να εκλέξει βουλευτή το Κ.Κ.Ε. δικαιώθηκε πλήρως».
Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Ρουμελιώτης, τόνισε ότι καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου το κόμμα του απευθύνθηκε στους πολίτες, προβάλλοντας θετικές προγραμματικές θέσεις και προτάσεις, μια δέσμη μέτρων για διέξοδο από την κρίση κλπ.
Με αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα στις αυριανές εκλογές, πορεύονται οι τοπικές οργανώσεις και οι υποψήφιοι βουλευτές σε ΛΑΟΣ-Οικολόγους Πράσινους, βάση της δυναμικής που ανέπτυξαν το τελευταίο διάστημα, όπως επεσήμαναν οι εκπρόσωποι τύπου Βας. Ζουμίδης και Αν. Γεωργιάδης αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: