Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

Αποφεύγουν τη μετάθεση οι της Τράπεζας Ελλάδος

Τη δέσμευση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ Προβόπουλου ότι δεν θα μετακινηθεί από το Υποκατάστημα Κέρκυρας κανένας υπάλληλος χωρίς την θέληση του, έλαβε ο βουλευτής του ΚΚΕ Μπ. Χαραλάμπους κατά σε συνάντηση που έγινε την Πέμπτη στην Αθήνα.
“Οι αγώνες των εργαζομένων της τράπεζας της Ελλάδας στη Κέρκυρα και η συμπαράσταση του ΚΚΕ και του βουλευτή του είχαν αποτέλεσμα” τονίζευται σε ανακοίνωση τη Ν.Ε. του κόμματος.
Αναφέρει ακόμη ότι “στην συνάντηση αυτή ο βουλευτής του ΚΚΕ εξέθεσε για άλλη μία φορά τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στην τοπική κοινωνία από την προγραμματισμένη μετατροπή του Υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδας στη Κέρκυρα σε θυρίδα . Προβλήματα που δημιουργούν ανησυχία και κινητοποιήσεις από τοπικούς φορείς και τους υπαλλήλους του υποκαταστήματος της Τράπεζας στη Κέρκυρα.
Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους του Υποκαταστήματος της Τράπεζας της Ελλάδας στην Κέρκυρα να μην εφησυχάσουν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους ενάντια στην πολιτική της Ε.Ε. που στόχο έχει την συρρίκνωση της Τράπεζας της Ελλάδας με την μετατροπή του συγκεκριμένου Υποκαταστήματος σε θυρίδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: