Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

Υπερ της Ντ. Μπακογιάννη τοπικά στελέχη της Ν.Δ.

Την ώρα που η πρωτοβουλία Σιούφα για άρση του αδιεξόδου στο θέμα της εκλογής νέου προέδρου στη Ν.Δ. συνεχίζεται, συστράτευση στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη, που όπως είναι γνωστό ανακοίνωσε τη διεκδίκηση της προεδρίας της Ν.Δ., εκφράζουν, στελέχη του κόμματος στη Κέρκυρα.
Αναλυτικά ο πολιτευτής του κόμματος Στεφ. Γκίκας σε γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα αναφέρει, μεταξύ άλλων ότι η Ντ. Μπακογιάννη “έχει την δύναμη, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες, να ανασυγκροτήσει πάνω σε σύγχρονες βάσεις την παράταξή αλλά και να την οδηγήσει με την εμπιστοσύνη της κοινωνίας - και όχι μόνον μέσα από την φθορά του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.”
Σήμερα, στήριξη στην υποψηφιότητα Μπακογιάννη, εξέφρασε μιλώντας σε εκπομπή του Corfu Channel και ο πολιτευτής Γ. Λέκκας.
Ηδη απο την περασμένη εβδομάδα υπέρ της υποψηφιότητας Μπακογιάννη έχει ταχθεί και ο πρόεδρος του Ν.Σ. Θ. Αθανασίου.
Η δήλωση Γκίκα
«Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Κας Μπακογιάννη, δημιουργεί νέα δεδομένα για την Παράταξη και το πολιτικό σκηνικό που προέκυψε μετά την ήττα στις πρόσφατες εκλογές.
Η μέχρι τώρα πορεία της κ. Μπακογιάννη, αλλά και οι δηλώσεις που έκανε ανακοινώνοντας την υποψηφιότητά της, δείχνουν ότι έχει την εμπειρία, έχει την δύναμη, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες, να ανασυγκροτήσει πάνω σε σύγχρονες βάσεις την Παράταξή μας, αλλά και να την οδηγήσει με την εμπιστοσύνη της κοινωνίας - και όχι μόνον μέσα από την φθορά του ΠΑΣΟΚ - στην εξουσία.
Στον αγώνα αυτό που ξεκίνησε η κ. Μπακογιάννη συστρατεύομαι απολύτως.
Έχοντας υπογράψει ήδη την υποψηφιότητά της και γνωρίζοντας καλά από την εποχή που ήμουν εκπρόσωπος Τύπου στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας τις δυνατότητές της, δηλώνω ότι είμαι έτοιμος να δώσω ως στέλεχος της ΝΔ, αλλά και ως ενεργός πολίτης, την μάχη που σηματοδότησε με την υποψηφιότητά της η κ. Μπακογιάννη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: