Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ορκίστηκε υφυπουργός Τουρισμού η Αντζελα Γκερέκου


Τη σκυτάλη για το χαρτοφυλάκιο στον τομέα του τουρισμού, παρέλαβε σήμερα, η ηγεσία του νέου υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού και ειδικότερα ο υπουργός Παύλος Γερουλάνος και η υφυπουργός Αγγελική Γκερέκου, από τον απερχόμενο υπουργό Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστα Μαρκόπουλο.
(φωτο nooz.gr)




ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ


Ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος


"Παρακαλώ να δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια, τόσο για την επανεκλογή σας ως βουλευτή Κερκύρας, όσο και για την ανάληψη των καθηκόντων υφυπουργού στο Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.
Η Κέρκυρα, ως τόπος με πλούσια και ζώσα πολιτιστική παράδοση αλλά και ανεκτίμητη πολιτιστική κληρονομιά, ένας τόπος που ζει από τον τουρισμό, εύλογα προσβλέπει τώρα στην δική σας αποφασιστική συμβολή για να λύσει προβλήματα 10ετιών, τα οποία άριστα γνωρίζετε.
Ευχόμενος επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από πλευράς Νομαρχίας θα βρείτε καλοπροαίρετους συνεργάτες με ισχυρή βούληση να συμβάλλουμε στην κοινή προσπάθεια για την πρόοδο και την προκοπή των νησιών μας και την ανάδειξή τους σε τουριστικό προορισμό υψηλού επιπέδου με διακριτή τοπική ταυτότητα.
Καλή δουλειά. Δύναμη και αντοχή στις δυσκολίες".



Ο ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΡ. ΣΚΟΥΡΤΗΣ


"Αξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Δια της παρούσης επιστολής σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σας. Θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι μεγάλη τιμή για το Νομό μας η ανάληψη από εσάς αυτού του τόσο κρίσιμου Υπουργείου. Θεωρούμε ότι η αρωγή σας στη βαριά βιομηχανία του νησιού μας θα είναι καταλυτική.
H Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας, η Αντινομαρχία και η Διεύθυνση Τουρισμού, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς θα βρίσκονται στο πλευρό σας σε κάθε προσπάθεια και με χαρά θα συνεργαστούμε μαζί σας προκειμένου να επιτευχθεί η ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος σε συνδυασμό με την πολιτιστική αναβάθμιση της Κέρκυρας, η οποία αξίζει να έχει ηγετική θέση τόσο στη διεθνή όσο και στην εγχώρια τουριστική αγορά".



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Σ. Θ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ


"Με αφορμή την τοποθέτησή Σας στο αξίωμα της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, παρακαλώ δεχτείτε τα θερμά συγχαρητήρια τόσον εμού όσον και του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κέρκυρας.
Η ευαισθησία και εμπειρία Σας, σε θέματα τόσον του Πολιτισμού, όσον και του Τουρισμού, σε συνδυασμό με την αγάπη Σας για την Κέρκυρα, ενισχύει την πίστη μας για στενή συνεργασία, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις στα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα του υπερευαίσθητου τομέα, τον οποίο καλείστε να υπηρετήσετε".


Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο Σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: