Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Aπάντηση ΚΚΕ στις αναφορές Καλούδη

Ανακοίνωση-απάντηση στη πρόσφατη γραπτή δήλωση που εξέδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γ. Καλούδης, έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Ε. του ΚΚΕ.

Αναλυτικά, αναφέρει:

“Ο κ. Καλούδης στην ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα αναφέρει ότι η εκλογή του κομμουνιστή βουλευτή οφείλεται

• στο απυρόβλητο και την ασυλία του ΚΚΕ για 6 χρόνια

•στον τόνο λάσπης που έριξε το ΚΚΕ μαζί με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

•στην αθέμιτη στήριξη και πριμοδότηση της ΝΔ.

Καταλαβαίνουμε την πικρία του που για μία ακόμη φορά δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, αλλά πρέπει να του θυμίσουμε ότι μαζί με τους συνυποψήφιους του έδωσαν σκληρό αγώνα με στόχο να χάσει το ΚΚΕ την έδρα και να βγάλει στη Κέρκυρα δύο βουλευτές - σε αντίθεση με το 2007 που κράτησε απόσταση.

Ο στόχος αυτός όμως δεν επιτεύχθηκε. Οι εργαζόμενοι και τα άλλα λαϊκά στρώματα πατώντας στην δική τους πείρα, βλέποντας την κοινή στάση που κράτησαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ απένατι στους αγώνες που ανέπτυξαν, άντεξαν στα ψεύτικα διλήμματα και εμπιστεύτηκαν το ΚΚΕ, δίνοντας του την απαραίτητη εκλογική δύναμη για να επανεκλεγεί κομμουνιστής βουλευτής, που είδαν να στηρίζει τους αγώνες τους με όλες τις δυνάμεις και τον βουλευτή του.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που πρέπει να κατανοήσει ο κ. Καλούδης και όχι να προσφεύγει σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας, και να προκαλεί λέγοντας για αθέμιτη στήριξη της ΝΔ στο ΚΚΕ όταν είναι γνωστό ότι η ΝΔ έχασε στο νομό 7% και αντίστοιχα το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε 6% και το ΛΑΟΣ 1%. Όσο για τον αντικομμουνισμό για τον οποίο διακρίνεται ο κ. Καλούδης αποτελεί κακό σύμβουλο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: