Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Ευχαριστήριο μήνυμα Σάββα Πουλημένου

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σαβ. Πουλημένος έδωσσε στη δημοσιότητα το ακόλουθο, ευχαριστήριο μήνυμα προς τον κερκυραικό λαό:

¨”Φίλες και φίλοι, Κερκυραίες και Κερκυραίοι,

Με την ψήφο σας την Κυριακή δώσατε ισχυρή αυτοδυναμία στο ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να μπορέσει, ως Πρωθυπουργός να κυβερνήσει τη χώρα και να τη βγάλει από τα οικονομικά και κοινωνικά αδιέξοδα που την είχε οδηγήσει τα τελευταία χρόνια η πολιτική της Ν.Δ.

Παράλληλα, όμως, δώσατε και ψήφο εμπιστοσύνης στα στελέχη, μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ που προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα, και δεσμεύτηκαν απέναντί σας με ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο τιμής, δράσης, συμπεριφοράς και ενεργειών, ώστε να γίνει πράξη η ελπίδα.

Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι ο νέος Πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του θα υλοποιήσουν στο ακέραιο όλες τις δεσμεύσεις τους, σε αυτή τη νέα πορεία που ξεκίνησε για τη χώρα μας και το λαό μας, μια πορεία δύσκολη και ανηφορική, αλλά πιο ουσιαστική για την κοινωνία μας, διότι θα συνοδεύεται από αρχές και αξίες, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η αξιοκρατία, η διαφάνεια, η ισονομία, η κοινωνική δικαιοσύνη, ο σεβασμός στον άνθρωπο, και πάνω απ’ όλα η ενότητα του λαού, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της πορείας αυτής.

Ηταν τιμή μου που συμμετείχα, με τις μικρές μου δυνάμεις, σε αυτή την εκλογική και πολιτική νίκη.

Επίσης, ήταν τιμή μου που ένα τμήμα του Κερκυραϊκού λαού με επιστεύτηκε με την ψήφο του.

Θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθώ σε αυτή την τιμή, σεβόμενος πάνω απ’ όλα τις ανάγκες κια τις προτεραιότητες των μη προνομιούχων στρωμάτων της κοινωνίας μας, που αποτελούν και την κύρια βάση της πολιτικής μας έκφρασης
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: