Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

Κατώτερη των προσδοκιών η συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ


Κατώτερη των προσδοκιών των διοργανωτών της, χωρίς παλμό, με ομιλίες και συνθήματα που θύμιζαν εποχές ‘81, (γερά, γερά να φύγει η δεξιά) ήταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ το βράδυ της Τετάρτης, μπροστά από τη Νομαρχία.
Είναι χαρακτηριστικό ότι η αναφορά του υποψήφιου βουλευτή Γ. Καλούδη που παρομοίασε τη συγκέντρωση με...”σεισμό”, προκάλεσε αρκετή μουρμούρα και δυσφορία από το ακροατήριο.
Η μοναδική ίσως φορά που το κοινό έδειξε να...ζεσταίνεται κυρίως λόγω των φιλότιμων προσπαθειών νεολαίων του κόμματος, ήταν όταν ανέβηκε στο βήμα ο υποψήφιος βουλευτής Σάββας Πουλημένος.
Η μοναδική στιγμή που η κεντρική ομιλήτρια, ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μαρ. Κοππά έκανε αναφορά στην Κέρκυρα, ήταν με αφορμή την (αυριανή) έλευση του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στη Κέρκυρα.
Η κ. Κοππά εστίασε κυρίως στην ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να επιτύχει την αυτοδυναμία, προκειμένου να μην περιέλθει, όπως είπε, η χώρα σε περιπέτειες, καθώς και στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη της οικονομίας.
Στο χαιρετισμό του, ο γραμματέας της Ν.Ε. Μ. Μπούκας, κατηγόρησε την κυβέρνηση “ότι έφερε στασιμότητα και οπισθοδρόμησε την Κέρκυρα σε πολλά θέματα”, με αναφορές σε ΠΕΣΥ ΕΚΑΒ, οδικό δίκτυο, “εργασιακό μεσαίωνα για τους εργαζόμενους” κ.λ.π.
Στην συγκέντρωση χαιρέτησαν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: