Κυριακή, 3 Μαΐου 2009

Τον Α.Σκούπουρα προτείνει για το ευρωψηφοδέλτιο η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ


Mε ομόφωνη απόφασή της η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ προτείνει στον Πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου, στην Επιτροπή υποβολής Υποψηφιοτήτων και στο Εθνικό την υποψηφιότητα του προέδρου του Νομ. Συλλόγου ΑΜΕΑ Α.Σκούπουρα για το ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η αναπληρώτρια γραμματέας της Ν.Ε. Λίνα Ρούσσου τονίζονται τα εξής:

"Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, συνεδρίασε την 29η Απριλίου με αποκλειστικό θέμα “πρόταση συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος για τις Ευρωεκλογές”


Το ΠΑΣΟΚ επιδιώκει την ανάδειξη στελεχών καταξιωμένων στο χώρο τους, με αποδεδειγμένες ικανότητες και προτεραιότητα σε:

1. Την καλύτερη δυνατή κάλυψη των αναγκών εκπροσώπησης της χώρας και του Κινήματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από μέλη του Κινήματος ή και ανένταχτες προσωπικότητες που μοιράζονται τις αξίες και αρχές μας και υποστηρίζουν τους στόχους του ΠΑΣΟΚ.
2. Την ισόρροπη εκπροσώπηση κοινωνικών ομάδων και γεωγραφικών περιοχών
3. Την αξιοκρατική ανάδειξη στελεχών του Κινήματος αλλά και προσωπικοτήτων με έργο και προσφορά στην κοινωνία.
4. Την εμπειρία και τη νέα δυναμική.
5. Την ισόρροπη εκπροσώπηση ανδρών και γυναικών και την παρουσία εκπροσώπων ειδικών ή ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, υπηρετώντας αυτή την πολιτική που την εκφράζει, προτείνει στον Πρόεδρο Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, στην Επιτροπή υποβολής Υποψηφιοτήτων και στο Εθνικό Συμβούλιο ΟΜΟΦΩΝΑ:τον Σκούπουρα Ανδρέα στο ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές.Στο πρόσωπό του συνδυάζονται τα χαρακτηριστικά:

· Νέος

· Δημοκράτης

· Αγωνιστής

· ΑΜεΑ

· Εργαζόμενος

· Οικογενειάρχης

· Κατοικεί και δραστηριοποιείται στην Ελληνική περιφέρεια της ΠεριφέρειαςΑγωνιζόμαστε για αυτές τις πολιτικές προτάσεις που θεωρούμε ότι έχουν μεγάλο κοινωνικό βάθος και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε προς όφελος όλης της κοινωνίας"
.
ΔΗΛΩΣΗ Α.ΣΚΟΥΠΟΥΡΑ

Με τιμά ιδιαίτερα η ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, να με προτείνει για υποψήφιο στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις προσεχείς ευρωεκλογές.

"Δεν σας κρύβω ότι ήταν μια έκπληξη και για μένα.

Θεωρώ ότι η πρόταση υποψηφιότητας προς το πρόσωπό μου, αντανακλά σε όλα τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους, που δίνουν, καθημερινά, αγώνα κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Αποτελεί μια δικαίωση για τους αγώνες που έχω κάνει, από μαθητής ακόμα, σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, για ίσες ευκαιρίες και καλύτερες συνθήκες ζωής των ατόμων με αναπηρία που μαζί με τις οικογένειές τους είναι το 10% του πληθυσμού.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους, αυτές τις μέρες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους πεποιθήσεις , με ενθαρρύνουν και μου συμπαραστέκονται στην προσπάθεια αυτή.

Τέλος ευχαριστώ τον Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας, την αναπληρώτρια Γραμματέα και όλα τα μέλη της Ν.Ε .για αυτήν την πρόταση"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: