Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Διοικητικό Εφετείο στην Κέρκυρα


Υπεγράφη από τον Υπουργό Δικαιοσύνης Νικόλαο Δένδια και εστάλη προς υπογραφή επίσης στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια το Προεδρικό Διάταγμα με το οποίο ιδρύεται μεταβατική έδρα του Διοικητικού Εφετείου Ιωαννίνων στην έδρα του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κέρκυρας.
Στην μεταβατική έδρα θα εκδικάζονται οι εφέσεις κατά των αποφάσεων του Διοικητικού Πρωτοδικείου Κέρκυρας και των προσφυγών και αιτήσεων ακυρώσεως της κατά νόμον αρμοδιότητάς του οι οποίες αναφέρονται σε πράξεις ή παραλείψεις των διοικητικών αρχών και λοιπών οργάνων του Δημοσίου και των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου που έχουν την έδρα τους στην περιφέρεια του Νομού Κέρκυρας.
"Με την ίδρυση της μεταβατικής έδρας του Διοικητικού Εφετείου στην Κέρκυρα ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και του νομικού κόσμου του Νομού και μπαίνει τέρμα στην ταλαιπωρία πολιτών και δικηγόρων, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν αναγκασμένοι να μεταβαίνουν στα Ιωάννινα για τις υποθέσεις του ενώπιον του Διοικητικού Εφετείου", τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του κ. Δένδια.

1 σχόλιο:

bassilis είπε...

kalispera sas to problima mou eine .douleua 16 mines bradini bardia . ke eisxirizete oergodotis mou apo to ksenodoxeio seleukos pallas stin nea seleukeia tis igoumenitsas .oti douleua mesimeri .exo martires .emena stin germania 35 xronia .ke edo brika ton bella mou .den ksero ti na kanno .zhto boeithia 6932150553 o dikastis den elebe ypopsei tis martiries tis manas mou .ke poles alles .