Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα BEACH-HANBALL -MASTERS FINAL στο Δήμο Μελιτειέων


Με την άφιξη και των τελευταίων ομάδων έκλεισε ο κύκλος της υποδοχής για τους διοργανωτές. Υποδοχής που έτυχε των θετικών σχολείων των Ευρωπαϊκών ομάδων που συμμετέχουν στο "Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach handball – Masters Final" που θα διεξαχθεί στην παραλία Ισσος Χλομού του Δήμου Μελιτειέων το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μάη.

Σημαντική πρόοδος υπάρχει και στις τελευταίες λεπτομέρειες του τομέα υποδομών (κερκίδες- διάδρομοι, καμπίνες, γραμματείες, περίπτερα, βρέξιμο άμμου, internet, χώροι στάθμευσης)

Όσον αφορά την προβολή του γεγονότος , 8 ραδιοφωνικοί σταθμοί και οι 2 τηλεοπτικοί του νησιού, σε τακτικά χρονικά σημεία προβάλλουν τα αντίστοιχα σποτς. Συγχρόνως σε κεντρικά σημεία του νησιού υπάρχουν αεροπανό και δεκάδες γιγαντοαφίσες. Εκδόθηκαν 8000 flyers και 5.000 μπροσούρες εικοσασέλιδες, που καλύπτουν πλήρως την ενημέρωση του κοινού για τις ομάδες που συμμετέχουν, για το αγωνιστικό πρόγραμμα, το πρόγραμμα των σεμιναρίων , αλλά και μια παρουσίαση εκλαϊκευμένη των κανονισμών του αθλήματος!

Σχεδόν όλες οι ομάδες δήλωσαν συμμετοχή σε πρόγραμμα προπονήσεων , ενώ την Παρασκευή 29 Μάη στις 19.00 στο κεντρικό ξενοδοχείο που εδρεύει η επιτροπή αγώνων θα διεξαχθεί η προγραμματισμένη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων

Εκτός του αγωνιστικού προγράμματος η επιτροπή ετοιμάζει και το μεγάλο πάρτυ, στο οποίο ο Δήμαρχος Μελιτειέων και ψυχή της διοργάνωσης κος Λειβαδιώτης, έχει καλέσει όλους του συμμετέχοντες, καθώς και τις αρχές του τόπου τις οποίες θα τιμήσει για την συνεισφορά τους στη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Θα τιμηθούν επίσης όλοι οι εθελοντές καθώς και οι χορηγοί!

Αξίζει να αναφέρουμε πως όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσα από το διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.meliticup.gr), ενώ ζωντανά θα μεταδοθούν από το «κερκυραϊκό κανάλι» οι αγώνες και του Σαββάτου και της Κυριακής μεταξύ 5 και 7 το απόγευμα ! το δε «σήμα» δορυφορικά θα φθάσει σε κανάλια του εξωτερικού που ήδη έχουν εξασφαλίσει από τους διοργανωτές δωρεάν του κωδικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: