Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Αισιοδοξία στη Ν.Δ. για τις Ευρωεκλογές-Στην Κέρκυρα η Νατάσα Ράγιου


Την Τετάρτη 3 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο θα γίνει η κεντρική εκδήλωση της Ν.Δ. με ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας Γιάννη Παπαθανασίου. Στο μεταξύ,χθες κλιμάκιο της Ν.Δ. επισκέφθηκε το Δήμο Αχιλλείων και τη Δευτέρα θα επισκεφθεί τους Δήμους Παρελίων και Παλαιοκαστριτών.
Σήμερα, βρέθηκε στην Κέρκυρα η βουλευτής και συντονίστρια της Ν.Δ. για το νομό Νατάσα Ράγιου. σε συνέντευξη που παραχώρησε, πλαισιώμενη από τον εκπρόσωπο επικοινωνίας Στεφ. Γκίκα και τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Γ. Λέκκα, σημείωσε μεταξύ άλλων απο τις επαφές της με τους πολίτες καταγράφηκαν και διαπιστώθηκαν προβλήματα “για να τα μεταφέρουμε και να παλέψουμε για αυτά”.
Τόνισε ότι η Κέρκυρα έχει ανάγκη στήριξης στον αγροτικό και τουριστικό τομέα, ενώ χαρακτήρισε θετικά τα ως τώρα μηνύματα για τη Ν.Δ. ενόψει ευρωεκλογών.
“ Ο κόσμος πιστεύει και θέλει να στηρίξει τη Ν.Δ. γιατι βλέπει οτι παρά τα λάθη και τις παραλείψεις είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να κρατήσει γερά το τιμόνι της χώρας μπροστά στην οικονομική κρίση”.
Αναφερόμενη στο debate των πολιτικών αρχηγών, σημείωσε ότι, “αποτυπώθηκε η υπεροχή Καραμανλή σε σοβαρότητα-υπευθυνότητα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: