Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 0-1

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Απόλλωνας Καλαμαριάς επί της Κέρκυρας με…χρυσό σκόρερ τον επιθετικό των Ποντίων Γιάννη Παπαποστόλου στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς είχαν τον έλεγχο αλλά δεν κατάφεραν ουσιαστικά να απειλήσουν την εστία του Κουτσόπουλου πλην του Α ημιχρόνου στο 2ο λεπτό με τον Μουστόγιαννη που εχασε μοναδική ευκαιρία μεσα απο την περιοχή αλλα εστειλε την μπάλα λιγο εξω απο αριστερό καθετο δοκάρι του Απόλωνα..

Πάντως η Κέρκυρα θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Νικολόπουλος στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων αρχικά αποκρούστηκε από τον Κουτσόπουλο και στην συνέχεια βρήκε το δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι παίκτες των γηπεδούχων και ο Νίκος Παντέλης αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους περίπου 250 φιλάθλους της Κέρκυρας, ενώ στην συνέντευξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός έθεσε την παραίτηση του στην διάθεση της διοίκησης της Κέρκυρας . Ο λόγος που πρόεβη σε αυτή την απόφαση ο Νίκος Παντέλης ήταν διότι θίχτηκε από τους χαρακτηρισμούς (φώναζαν “πουλημένοι”) που εξαπέλυσαν οι οπαδοί των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του και προς τους παίκτες του.

Το ξέσπασμα των φιλάθλων κράτησε αρκετή ώρα μαλιστα πήγε να γίνει και επεισόδιο στην Κερκίδα οταν οι φίλαθλοι τα έβαλαν και με τον επίτιμο πρόεδρο της ομάδας κ.Καλογιάνη.Τους ζητούσαν να παραιτηθούν και να φύγουν, διοτι τη νέα σεζόν δεν θα πατήσει κανένας στο γήπεδο.Τα έβαλαν επίσης και με τους ποδοσφαιριστές, διότι δεν έπαιξαν με όλες τους τις δυνάμεις.



Κέρκυρα (Νίκος Παντέλης): Αποστολίδης (23′ λ.τ Συμεωνίδης), Βιτουλαδίτης, Κολοτούρος, Πελαγίας, Κοντοδήμος, Ρεπερνέ, Μακρυδημήτρης, Καπετάνος (55′ Σίλβα), Μουστόγιαννης (66′ Τσεμπερίδης), Νικολόπουλος, Γιαννιτσανάκης.

Απόλλων Καλαμαριάς (Στράτος Βουτσακέλης): Κουτσόπουλος, Παπαποστόλου, Σπάσιτς, Ν. Παπαδόπουλος, Μπουλγκουρίδης (90′ Θ. Παπαδόπουλος), Ουμουρί, Κοκόλης (84′ Μπαρμπούδης), Γιάννου (90+4′ Τραορέ), Ψιάνος, Τσαγκαράκης, Παρμαξίδης.

(90′ Παπαποστόλου κεφ)

90+4′ δοκάρι Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνου Γ. ΣΔΠ Αιτ/νίας
ΒΟΗΘΟΙ: Ασημάκης Δ. ΣΔΠ Αιτ/νίας, Ποντίκης Κ. ΣΔΠ Πρέβεζας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιτουλαδίτης, Πελαγίας, Κολοτούρος - Παρμαξίδης, Σπάσιτς, Τσαγκαράκης, Ν. Παπαδόπουλος, Ουμουρί.

Από www.vraxonisida.com

1 σχόλιο:

panagiotis είπε...

MPRABO RA APOLLONARA XARHKAME K LIGO...APOLLONARA GIA PANTA K PANTOU

ROSSONERI CLUB