Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Ματαίωσαν το διαγωνισμό για το Γ 'κύτταρο στο Τεμπλόνι

Ματαιώθηκε, τελικά σήμερα ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου κατασκευής του τρίτου κυττάρου στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.
Ομάδα κατοίκων του Τεμπλονίου απέκλεισε την είσοδο στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων με αποτέλεσμα η σχετική διαδικασία να μην αρχίσει καν.
Αποδοκιμασία
από Νομάρχη

Σχολιάζοντας χθες την παραπάνω εξέλιξη, ο Νομάρχης Στεφ. Πουλημένος, αποδοκίμασε, την ενέργεια ομάδας κατοίκων Τεμπλονίου να παρέμβουν και ματαιώσουν τον διαγωνισμό για την κατασκευή του τρίτου κυττάρου στον ΧΥΤΑ Μέσης
“Η ενέργεια αυτή μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες για τον τόπο. Καλώ το σύνδεσμο να επαναλάβει το ταχύτερο τον διαγωνισμό αυτό και τους πολίτες που προχώρησαν στην ενέργεια αυτή να συνειδητοποιήσουν την κρισιμότητα των στιγμών που διανύουμε και να μην προβάλλουν άλλα εμπόδια στην εξέλιξη αυτής της τόσο σημαντικής υπόθεσης για τον τόπο”.
Ο Σπ. Τριβυζάς
Προβληματισμένος από την ματαίωση του διαγωνισμού εμφανίστηκε και ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, Δήμαρχος Αγ. Γεωργίου Σπ. Τριβυζάς.
Οπως δήλωσε στα ΜΜΕ, με αυτά που γίνονται, θα πάει πίσω το έργο.
“Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που διενεργούνται οι δημοπρασίες. Δεν ήταν συνθήκες διενέργειας τέτοιου σημαντικού διαγωνισμού. Η επιτροπή δεν μπορούσε να λάβει ούτε μια προσφορά”, ανέφερε και πρόσθεσε τα εξής:
“Δεν υπήρχε δυνατότητα να καλέσουμε αστυνομία, δεν είχε ενημερωθεί από πριν.
Δεν ξέραμε ότι η δημοπρασία θα πρέπει να γίνεται με αστυνομικές δυνάμεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: