Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

"Χωροταξικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη"-Ημερίδα από τη Ν.Α.

Ημερίδα με θέμα «Χωροταξικός Σχεδιασμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη» πραγματοποιείται το ερχόμενο Σάββατο 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κέρκυρας, στα πλαίσια της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης που διοργανώνει ο Όμιλος UNESCO Κέρκυρας και η Κίνηση για την Μετατροπή της Κέρκυρας σε Νησί Βιώσιμης Ανάπτυξης στην οποία συμμετέχει και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κέρκυρας.

Στην ημερίδα ομιλητές είναι ο Χάρης Κοκκώσης, Καθηγητής Πολεοδομίας- Χωροταξίας στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρίας Τουριστικών Ακινήτων, με θέμα: «Ο Χωροταξικός σχεδιασμός ως συνιστώσα και προϋπόθεση βιώσιμης ανάπτυξης».

Θα μιλήσει επίσης ο Μιχάλης Πανδής, μέλος του Δ.Σ. του παραρτήματος Κέρκυρας του Τ.Ε.Ε. με θέμα: «Ο Χωροταξικός σχεδιασμός ως συνιστώσα και προϋπόθεση βιώσιμης ανάπτυξης - Η Περίπτωση της Κέρκυρας».

Τον συντονισμό της ημερίδας θα έχει ο Ιωάννης Βραδής, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας ενώ σύμφωνα με το πρόγραμμα θα γίνουν παρεμβάσεις από το Νομάρχη Κέρκυρας Στέφανο Πουλημένο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων και Δήμαρχο Φαιάκων Μιχάλη Κάρρα καθώς και από τον Δήμαρχο Κερκυραίων και Πρόεδρο του Συνδέσμου Καθαριότητας Σωτήρη Μικάλεφ.

Στο τέλος της ημερίδας θα ακολουθήσει συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: