Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Στις κάλπες οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ Κέρκυρας


Αργά το βράδυ θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σύλλογο Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού. Στις εκλογές, παίρνουν μέρος τρεις παρατάξεις, η Δημοκρατική Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Μάκη Βλάσση, η Αγωνιστική Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων στους ΟΤΑ, με επικεφαλής το Γιώργο Λαβράνο και η Δημοτική Αγωνιστική Συνεργασία με επικεφαλής τον Τάσο Μεταλληνό.

Η προσέλευση στις κάλπες έως τώρα είναι μεγάλη σύμφωνα με τον απερχόμενο πρόεδρο του Σωματείου Μ.Βλάσση.

Δικαιώμα ψήφου έχουν 711 εργαζόμενοι που είναι ταμειακώς εντάξει.

«Αναμένουμε οι συνάδελφοί μας να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν θετικά τη δράση μας την προηγούμενη 3ετία και να υπερψηφίσουν τον συνδυασμό μας που μοναδικό σκοπό έχει την προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και τίποτα άλλο» τόνισε ο κ. Βλάσσης.


Εκ μέρους της ΔΑΣ ο κ Χριστοδούλου επεσήμανε ότι στις εκλογές κρίνονται οι δύο γραμμές πλεύσης που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Σύλλογος. Η γραμμή του αγώνα που προτείνει η παράταξη του , ή γραμμή του συμβιβασμού και της ηττοπάθειας που ακολουθήθηκε το προηγούμενο διάστημα.

Ο επικεφαλής της Αγωνιστικής Συνεργασίας Γιώργος Λαβράνος σημείωσε ότι
«πριν ξεκινήσει η διαδικασία, υπεβλήθη ένσταση γιατί 100 περίπου συνάδελφοί, τέθηκαν εκτός της εκλογικής διαδικασίας γιατί δεν είχαν ταχτοποιηθεί οικονομικά.Κάτι το οποίο θεωρούμε αντιδημοκρατικό, όμως το Πρωτοδικείο αποφάσισε να ξεκινήσει η διαδικασία χωρίς τους 100 αυτούς συναδέλφους μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: