Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Πρώτη συνεδρίαση της Ν.Ε. Εκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ την Τρίτη παρουσία του Τηλεμ. Χυτήρη

H πρώτη πανηγυρική συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 31 Μαρτίου 2009, και ώρα 19.00, στην συνεδριακή αίθουσα στο «Φαληράκι» παρουσία του βουλευτή και μέλους του Εθνικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Τηλέμαχου Χυτήρη.
Oπως ανακοίνωσε χθες η αναπληρώτρια γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λίνα Ρούσσου,
η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού αγώνα συγκροτήθηκε με βάση την σχετική εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού συμβουλίου Γιάννη Ραγκούση και απαρτίζεται από:
Την Νομαρχιακή Επιτροπή που διατηρεί το σύνολο των αρμοδιοτήτων της και λειτουργεί ως Γραμματεία της ΝΕΕΑ.
Την βουλευτή του Νομού και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που προέρχονται από το Νομό.
Tα μέλη της Περιφερειακής Επιτροπής που προέρχονται από το Νομό.
Τους Γραμματείς των Τοπικών Οργανώσεων.
Τους Δημάρχους ή τους επικεφαλής των Νομαρχιακών και Δημοτικών παρατάξεων, καθώς και τους Νομαρχιακούς Συμβούλους που είναι μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Τους Προέδρους του Εργατικού Κέντρου, του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ, της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, Επιστημονικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων που είναι μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ.
Τον Συντονιστή του Συμβουλίου Επιμόρφωσης στο Νομό.
Η Ν.Ε.Ε.A. Κέρκυρας απαρτίζεται συνολικά από 60 άτομα.
Σύμφωνα με την κ. Ρούσσου, "η Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού αγώνα θα προγραμματίσει πολιτική εξόρμηση στο Νομό μέχρι το Πάσχα με μια κεντρική πολιτική εκδήλωση, συναντήσεις με φορείς και χώρους ενδιαφέροντος, παρουσία κλιμακίων σε χώρους εργασίας, και αναλαμβάνει το βάρος της οργανωτικής προετοιμασίας του Κινήματος στο Νομό ενόψει των εκλογών.
Ο εκλογικός αγώνας για τις Ευρωεκλογές ξεκίνησε και μοναδικός στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη.
Είναι βέβαιο ότι οι ευρωεκλογές θα καταγράψουν τη διπλή απόφαση του ελληνικού λαού: απόφαση για την Ελλάδα, απόφαση για ην Ευρώπη, απόφαση αλλαγής πορείας και ελπίδας για το αύριο"
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: