Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. Θιναλίων


Με τη συζήτηση όλων των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θιναλίων, που έγινε το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαρτίου 2009.


Στη συνεδρίαση έγινε κατ αρχήν ενημέρωση του Σώματος, σχετικά με τη διαδικασία καταμέτρησης των τετραγωνικών μέτρων των ηλεκτροδοτούμενων χώρων, της περιοχής του Δήμου Θιναλίων.

Όσον αφορά στις αποφάσεις, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα τον απολογισμό της Γυμναστικής Ένωσης Θιναλίων για το 2008, καθώς και την αναμόρφωση του 35% της κατανομής του προγράμματος «Θησέας».

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκαν οι αναμορφώσεις του προϋπολογισμού του Δήμου, η τροποποίηση της Σύμβασης με τη ΔΕΥΑΘ για τη συντήρηση του δημοτικού φωτισμού, καθώς και οι αναθέσεις στην Αναπτυξιακή Επιχείρηση του Δήμου ΕΑΠΠΠΕ, για εργασίες συντήρησης αγροτικής οδοποιίας και καθαρισμού ρεμάτων,

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα, τις επιχορηγήσεις του Δήμου, προς τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση, τη Δημοτική Φιλαρμονική, τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και τον Οργανισμό Πρόνοιας, ενώ κατά πλειοψηφία, την επιχορήγηση και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: