Κυριακή 29 Μαρτίου 2009

Ανετη επικράτηση Βλάσση στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στους ΟΤΑ

Με το 69% των ψήφων η παράταξη του νυν προέδρου Γ. Βλάσση επικράτησε στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στο Σωματείο εργαζομένων στους ΟΤΑ Κέρκυρας.
Ειδικότερα επί 553 ψηφισάντων και 539 εγκύρων, η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ" έλαβε 374 ψήφους (69,40 %) και θα έχει 6 έδρες στο νέο Δ.Σ.,η
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΚΕΡΚΥΡΑΣ" (το 19,3%,) 104 ψήφους και 2 έδρες και η ΔΑΣ- ΟΤΑ 61 ψήφους, (11,3%) και 1 έδρα.
Δήλωση Βλάσση
Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. και εκπρόσωπος του συνδυασμού “Δημοκρατική Συσπείρωση”, Μ. Βλάσσης, δήλωσε:
“Ως εκπρόσωπος του συνδυασμού Δημοκρατική Συσπείρωση εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Κέρκυρας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που μας εμπιστεύθηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Οι εργαζόμενοι στους Ο.Τ.Α. της Κέρκυρας για μια ακόμη φορά απέδειξαν την ωριμότητά τους στρέφοντας την πλάτη τους σ’ αυτούς που προσπάθησαν να ποδηγετήσουν κομματικά το Σύλλογο και να διασπάσουν τους εργαζόμενους.
Εμείς θα συνεχίσουμε δυναμικά την συνδικαλιστική μας δράση υπηρετώντας τους εργαζόμενους στους Ο.Τ.Α.".

Δεν υπάρχουν σχόλια: