Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Δριμύ κατηγορώ Γ.Καλούδη κατά ΟΛΚΕ

Δριμύ κατηγορώ κατά της διοίκησης του ΟΛΚΕ για “υποβάθμιση της εικόνας του λιμένα” εξαπέλυσε με δήλωσή του, το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Γ. Καλούδης

Μεταξύ άλλων σημείωσε και τα εξής:
"Η σημερινή Διοίκηση και Διεύθυνση του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας έχουν κατορθώσει το ακατόρθωτο: Στοιχειώδη πράγματα δεν γίνονται, όπως το βάψιμο των φανοστατών της παραλιακής της Γαρίτσας και ο φωτισμός της παραλιακής της Γαρίτσας και άλλα τερατώδη γίνονται όπως τα τεράστια πέτσα στο καφέ γυαλί, άχρηστα και καρακιτσαριό,που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων!
Ενδεικτικά:
1. Δεν έχουν κάνει τη χωροθέτηση ζωνών του Λιμανιού: επιβατική και εμπορική,διότι το Λιμάνι ήταν,είναι και πρέπει να είναι και εμπορικό.Αποτέλεσμα η άθλια κατάσταση να γίνεται φορτοεκφόρτωση αδρανών υλικών δίπλα σε επιβατηγά-τουριστικά πλοία.
2. Δεν έχουν κάνει τη προβλήτα των Πλοίων Εσωτερικού!
3. Παραμέλησαν πλήρως τη παραλιακή της Γαρίτσας! Δεν έβαψαν ούτε τους φανοστάτες !!!
4. Τεράστια-αχρείαστα-Κιτσαριό πέτσα στο Καφέ-Γυαλί, άθλιο θέαμα στη μέση από τα δύο κοσμήματα Βενετσιάνικα Φρούριά μας! Έπρεπε να ξεσηκωθεί μέχρι και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας για να πουν ότι μπορεί να το -συζητήσουν!!!
5. Ενώ έπρεπε να ενθαρύνουν την προσέλευση πλοίων στο Λιμάνι, παράνομα απαγόρευσαν τη πετρέλευση και τον ανεφοδιασμό των αλβανικών αλιευτικών, τα οποία ίδια όμως πλοία το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας τα δεχόταν και τα δέχεται. Έτσι τα καρνάγια , οι ναυπηγοί, τα ρυμουλκά, τα πρατήρια, τα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών, οι ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ της Κέρκυρας χάνουν έσοδα και πελατεία τα οποία εισπράττει η Ηγουμενίτσα, λες και εκεί -είναι ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ !!! Ή είναι πιο έξυπνοι και ικανοί οι Ηγουμενιτσιώτες ???
6. Ενώ είχαν δεσμευθεί εδώ και μήνες ότι θάχε συζητηθεί και αποφασισθεί η μείωση των λιμενικών τελών ώστε περισσότερα πλοία να προσεγγίζουν το λιμάνι, δεν έκαναν τίποτα, εμπαίζοντας τους Κερκυραίους !!! !!"

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ Κε ΚΑΛΟΥΔΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΊΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΤΙ Ο ΟΛΚΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ Κο ΔΕΣΥΛΛΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΡΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ???Η ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΚΟΜΠΛΕ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ..ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ...