Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Συζήτησαν για το προσωπικό στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Καθαριότητας

Η σύσταση των προσωποπαγών θέσεων -που αφορούν το πλεονάζων προσωπικό της ΑΝΕΔΚ-και οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τη δυνατότητα λειτουργίας του ΧΥΤΑ Νότου και των έργων στο ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Δ.Σ. του Συνδέσμου Καθαριότητας.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρός του, Δήμαρχος Κερκυραίων Σωτήρης Μικάλεφ, οι αποφάσεις ήταν ομόφωνες και εγκρίθηκαν οι αιτήσεις του προσωπικού που θα τεθεί στην υπηρεσία του Συνδέσμου. Πρόκειται για προσωπικό που ήδη εργάζονταν στον ΧΥΤΑ και τον Σύνδεσμο αλλά πληρώνονταν από την ΑΝΕΔΚ.
Με τον τρόπο αυτό, και η εργασιακά εξασφαλίζονται οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι και ο Σύνδεσμο ευθυγραμμίζεται με τις προϋποθέσεις που θέτει ο νομοθέτης ως προς το αναγκαίο προσωπικό λειτουργίας.
Για το έργο του νέου κυττάρου ανέφερε ότι συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ενώ προχωρά η προμήθεια ενός τεμαχιστή ξύλου και ενός συμπιεστή, μηχανημάτων που είναι απαραίτητα προκειμένου να λειτουργεί ο ΧΥΤΑ άψογα και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: