Σάββατο, 15 Αυγούστου 2009

Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας το αποτέλεσμα παρεξήγησης θαμώνων σε μπαρ τα ξημερώματα στα Γουβιά


ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΘΑΜΩΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΣΤΑ ΓΟΥΒΙΑ. ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΝΑΣ 40ΧΡΟΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΕΝΑΝ 35ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΑΝ 34ΧΡΟΝΟ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 00:30 ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΤΗΣ 15η΅ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΓΥΡΩ στις 1:30 ΖΗΤΗΣΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΤΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΜΦΑΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΘΗΣ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΑΝ ΠΟΤΑ ΕΝΩ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΡ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ.
ΕΝΑΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ, ΕΒΓΑΛΕ ΠΙΣΤΟΛΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΙΧΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ 8 ΦΟΡΕΣ. ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ 35ΧΡΟΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΕΝΩ ΤΡΕΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ 34ΧΡΟΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΝΚ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΜΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΜΕΤΕΒΗ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΕ. ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΕΝΩ ΠΕΡΙΣΥΝΕΛΕΓΙΣΑΝ 6 ΚΑΛΥΚΕΣ ΚΑΙ 2 ΒΟΛΙΔΕΣ ΤΩΝ 9ΜΜ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.
Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟ 34ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΔΕΙΧΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΓΝΚ. ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: