Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Τη Βολίδα βράβευσε ο Νομάρχης


Τιμητική πλακέτα στον Αθλητικό Σύλλογο Βολίδα για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ποδοσφαιρικής περιόδου 2008-2009, επέδωσε χθες ο Νομάρχης Στέφανος Πουλημένος στον πρόεδρο του Συλλόγου Γιάννη Βαρότση.

Στην μικρή τελετή που έγινε στην Νομαρχία παρέστησαν ακόμη ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θωμάς Αθανασίου, ο αντινομάρχης Μάκης Σκορδίλης, ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ν.Α.Κ Σπύρος Λυκούρης και ο Πρόεδρος ης Ο.Α.Ν.ΑΚ Δημήτρης Βλαχόπουλος ενώ από την πλευρά της Βολίδας ήταν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο προπονητής Ρομπέρτο Μπολάνο και το σύνολο σχεδόν των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Απευθυνόμενος στα στελέχη της Βολίδας ο Νομάρχης, τους συνεχάρη για το μεγάλο άθλο της κατάκτησης του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αναφέρθηκε στην ιστορία πέντε περίπου δεκαετιών της ομάδας, στην συγκρότηση και τη λειτουργία της που χαρακτηρίζεται από το οικογενειακό κλίμα, τις φιλικές σχέσεις, την ευπρέπεια και το ήθος. Στάθηκε ιδιαίτερα στην ευρεία λαϊκή συμμετοχή για τη στήριξη της ομάδας και της διοίκησης ενώ επαίνεσε το νοικοκυριό και τη διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών της πόρων.

Έτσι ερμηνεύεται, τόνισε ο Νομάρχης και η σχέση εμπιστοσύνης που έχει διαμορφωθεί ανάμεσα στη Βολίδα και την τοπική κοινωνία και τους φορείς της.

Τέλος, υπογράμμισε ότι σε όλα αυτά προστίθεται το μέγα πλεονέκτημα της έδρας της ομάδας από το 2002 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στους Καστελάνους Μέσης του Δήμου Αχιλλείων, μια έδρα που επέτρεψε στην ομάδα να αναπτύξει τη δράση της και να επιτύχει τους υψηλότερους στόχους στην ιστορία της.

Απαντώντας, ο πρόεδρος της Βολίδας, ευχαρίστησε το Νομάρχη για την ευγενική πρωτοβουλία να τιμήσει την επιτυχία της ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα προκειμένου να ανταποκριθεί στις ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις και προσδοκίες στην περαιτέρω αθλητική της πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: