Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

ΝΟΔΕ της ΝΔ: "Αχρωματοψία έχουν στο ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας"

Υστατο κάλεσμα στο ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας “να συνέλθει από τον ολισθηρό κατήφορο, να βρει το κουράγιο και να συνταχθεί στο έργο που συντελείται σε όλα τα επίπεδα, στην Κέρκυρα, στους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά”, απευθύνει η ΝΟΔΕ της Ν.Δ. με αφορμή σχετικές αναφορές της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ για την παρουσίαση του έργου ολοκλήρωσης του δικαστικού μεγάρου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ τονίζονται τα εξής:

“Η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας έκαμε και πάλι το θαύμα της!
Ούτε λίγο, ούτε πολύ καταγγέλλει στον Κερκυραϊκό λαό, «από κεκτημένη ταχύτητα» προφανώς, τη συνέχιση και ολοκλήρωση σε 480 ημέρες του νέου Δικαστικού Μεγάρου, όπως διαβεβαίωσε ο Βουλευτής μας και αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Νίκος Δένδιας.

Έλεος, κύριοι του ΠΑΣΟΚ, ειλικρινά έλεος!

Πρέπει να ξεκαθαρίσετε στον Κερκυραϊκό λαό, τι επιτέλους θέλετε;

Όταν ξεκινάει ένα έργο το παραβλέπετε, έχετε - αχρωματοψία!

Όταν συνεχίζεται για να ολοκληρωθεί, το καταγγέλλετε, γιατί προβάλλεται η παρούσα Κυβέρνηση!!!...

Αδυνατούμε να σας παρακολουθήσουμε!

Δεν σας βρίσκει κανείς πουθενά!

Γιατί δεν κάνατε αυτά τα έργα εσείς τόσα χρόνια για να είχαμε ησυχάσει όλοι μας;

Και επί τέλους θέλετε ή όχι -έστω με κάποια καθυστέρηση - τα έργα για την Κέρκυρα;

Αν δεν τα θέλετε καθόλου -κατά την γνωστή και προσφιλή σας τακτική - να μας το πείτε, παρόλο που σκοπεύουμε να σας -απογοητεύσουμε.

Η Κυβέρνηση της Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ βεβαιώνει για μία ακόμη φορά τους Κερκυραίους, ότι θα τηρήσει με ευλάβεια όλες τις υποσχέσεις της και θα ολοκληρώσει όλα τα έργα, που θα αλλάξουν τη μοίρα του Νησιού μας.

Καλούμε, για ύστατη φορά, το ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας να συνέλθει από τον ολισθηρό κατήφορο, να βρει το κουράγιο και να συνταχθεί μαζί μας, στο έργο που συντελείται σε όλα τα επίπεδα, στην Κέρκυρα, στους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά.

Τους διαβεβαιώνουμε μάλιστα, ότι πολιτικά, μόνο οφέλη θα έχουν να αποκομίσουν δείχνοντας διάθεση συνεργασίας για αυτά που μας αφορούν και πρέπει να μας ενώνουν όλους ως Κερκυραίους πολίτες.

Αν παρά ταύτα δεν καταλαβαίνουν ότι ο στείρος αρνητισμός σε όλα αποβαίνει σε βάρος των πολιτικών τους επιδιώξεων -κακό του κεφαλιού τους.

Εμείς, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να κάνουμε το ΧΡΕΟΣ μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: