Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Πολιτική εξόρμηση ΚΚΕ ενόψει ευρωεκλογών

Με δύο συγκεντρώσεις σε Λευκίμμη την Κυριακή και στην πόλη άρχισε στην Κέρκυρα η πολιτική εξόρμηση του ΚΚΕ ενόψει ευρωεκλογών. Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Κ.Ε του κόμματος Σπ. Κατσιώτης.

Το πρωί το στέλεχος του ΚΚΕ παραχώρησε συνέντευξη στο πλαίσιο της οποίας κάλεσε τους πολίτες, “να καταδικάσουν στις ευρωεκλογές τα δύο μεγάλα κόμματα της χώρας μας και την Ε.Ε. οι οποίοι, όπως είπε, μαζί με τις κατά καιρούς Κυβερνήσεις, ευθύνονται για όλα τα βάσανα και τα προβλήματα του λαού”.’

Μετά από ερώτημα για το ενδεχόμενο διπλών εκλογών τον Ιούνιο, ο κ. Κατσιώτης, επεσήμανε ότι το ΚΚΕ δεν έχει διαφορετική γραμμή για τις εθνικές εκλογές και διαφορετική για της Ευρωεκλογές.

“Με το ίδιο πλαίσιο δίνουμε την μάχη πάνω στα τόσο μεγάλα λαϊκά προβλήματα που αντιμετωπίζει η λαϊκή τάξη.
Όποτε και αν γίνουν οι εκλογές, εμείς καλούμε τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλάι μας και ενάντια σε αυτούς που υπονομεύουν τη ζωή τους”.

Συνάντηση με
ξενοδοχουπάλληλους


Στο πλαίσιο της εδώ παρουσίας του, το στέλεχος του ΚΚΕ, είχε συνάντηση με το σωματείο ξενοδοχουπαλλήλων, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του κλάδου.
Ο κ. Κατσιώτης τάχθηκε υπέρ της πρότασης του σωματείου για νέα συλλογική σύμβαση εργασίας που κατέθεσε πρόσφατα στην Ένωση Ξενοδόχων.
"Το σχέδιο σύμβασης των Ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι ρεαλιστικό και εφικτό και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των εργαζομένων
Η θέση της εργοδοσίας και των κομμάτων που την στηρίζουν είναι εχθρική προς τους εργαζόμενους και επιχειρείται να αξιοποιηθεί η οικονομική κρίση προς όφελός τους και σε βάρος των εργαζομένων”,
υπογράμμισε το στέλεχος του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: