Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Γ. Καρύδης:" Κανένα πρόβλημα με Μικάλεφ-Μπούκα- Είναι πρόωρη η συζήτηση για τον υποψήφιο Δήμαρχο

Δεν υπάρχει ρήξη μεταξύ του Δημάρχου Κερκυραίων και του γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, απλά μπορεί να υπάρχουν διαφορές σε ζητήματα άσκησης πολιτικής”. Αυτό δήλωσε σήμερα στα ΜΜΕ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Γ. Καρύδης. Από την άλλη, σημείωσε ότι, είναι ακόμα πρόωρη η όποια συζήτηση για το πρόσωπο που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ για το Δήμο Κερκυραίων στις εκλογές του 2010.

“Θεωρώ ότι τέτοιου είδους ζητήματα κινούνται στην σφαίρα της παραπολιτικής παρά του σοβαρού πολιτικού ενδιαφέροντος Πόλεμος δεν υπάρχει με κανέναν. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές πολιτικές προσεγγίσεις αλλά όλα αυτά θα κριθούν και θα αξιολογηθούν στην ώρα τους” δήλωσε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Πολιτική αξιολόγηση
Για τις δημοτικές εκλογές, ο κ. Καρύδης σημείωσε ότι οι διαδικασίες θα διεξαχθούν στον κατάλληλο χρόνο σύμφωνα με το καταστατικό του κινήματος και τους κανονισμούς που έχουν εκδοθεί για το θέμα αυτό.

“Ολα θα γίνουν όπως πρέπει, με αξιολόγηση πολιτική και με γνώμονα το συμφέρον του κερκυραϊκού λαού πρώτα και κατά δεύτερον το συμφέρον του κινήματος”.

Μετά από ερώτημα αν η πρόταση της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ θα είναι να στηρίξει για τον δήμαρχο τον Σ. Μικάλεφ, ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων : "Είναι πρόωρο να συζητηθεί κάτι τέτοιο. Υπάρχουν θεσπισμένες διαδικασίες μέσα από το καταστατικό. Ο κ. Μικάλεφ θα αξιολογηθεί τον χρόνο που πρέπει και εφόσον αποτιμηθεί θετικά, τότε το ΠΑΣΟΚ θα ξεκινήσει μια διαδικασία επαναστήριξής του.

Σε αντίθετη περίπτωση ανοίγει άλλος δρόμος, σύμφωνα με το καταστατικό για την επιλογή άλλης υποψηφιότητας”.


Κοιτάμε μόνο τις
ευρωεκλογές


Το μόνο που ενδιαφέρει το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα φάση είναι οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου γι αυτό θέλει τη συμμετοχή του λαόύ στην διαδικασία στην οποία μάλιστα δίνει δημοψηφισματικό χαρακτήρα, συνόψισε ο κ. Καρύδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: