Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Έντονη κριτική από Γκερέκου και ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση παρουσίασης του δικαστικού μεγάρου


Την κριτική του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η εκδήλωση που έγινε την Κυριακή στο εργοτάξιο του νέου Δικαστικού Μεγάρου για την εγκατάσταση του εργολάβου αποπεράτωσης του έργου

Η δήλωση Γκερέκου
«Η Κέρκυρα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι πλέον διεκδικεί μια πανελλήνια πρωτιά: για πρώτη φορά στο νομό μας διοργανώθηκαν «εγκαίνια» και ολόκληρη φιέστα, για να εορτάσουμε την εγκατάσταση εργολάβου σε υπό κατασκευή έργο!» επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου.
Σύμφωνα με τη βουλευτή, ο κ. Δένδιας ως Υπουργός πλέον, προχωρά, υπό το προφανές άγχος των επερχόμενων εκλογών, σε μία εξαιρετικά πρωτότυπη πρωτοβουλία: στα «εγκαίνια» της εγκατάστασης εργολάβου για το έργο. Και το κάνει μάλιστα, διοργανώνοντας μια προκλητικά δαπανηρή φιέστα, αυτούς τους δύσκολους για όλους καιρούς.. Δυστυχώς όμως για τον κ. Δένδια και την ΝΔ, η ανυπαρξία έργων και η ολοκληρωτική αναποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης, είναι εντελώς προφανής σε όλους. Όσες φιέστες εγκαινίων κι αν γίνουν, κι όσες κορδέλες κι αν κοπούν, τα «σχέδια επί χάρτου» είναι αδύνατον να μεταμφιεσθούν σε «έργα»» καταλήγει η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.
Η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ

Για πρωτοφανή κίνηση εντυπωσιασμού της κερκυραϊκής κοινής γνώμης έκανε λόγο και ο υπεύθυνος τύπου της Ν/ Ε του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Καρύδης που μίλησε χθες στους δημοσιογράφους με αφορμή την εκδήλωση παρουσίασης του έργου.
«Τέτοιες ενέργειες μόνο θυμηδία προκαλούν στο λαό, ο οποίος φυσικά δεν ξεγελιέται ούτε ξεχνά την παντελή αδιαφορία της σημερινής κυβέρνησης για την Κέρκυρα (υποδομές, νοσοκομείο, δικαστικό μέγαρο, προσωπικό στο δημόσιο, τουρισμός, αγροτικός τομέας, πόλη της Κέρκυρας, φρούρια, οδικό δίκτυο κ.λ.π.). Αφού το έργο του νέου δικαστικού μεγάρου είχε τελματώσει τα τελευταία πέντε χρόνια, αποφάσισαν σήμερα να κάνουν το αυτονόητο, να δρομολογήσουν την τελική φάση του κυρίως κτιρίου. Και γι’ αυτό πανηγυρίζουν! Για τον εξοπλισμό βέβαια, την πρόσβαση στο κτίριο και το περιβάλλοντα χώρο δεν ακούσαμε κάτι συγκεκριμένο»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: