Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Συνεχίζεται ο εξωραισμός του οδικού δικτύου από τα συνεργεία της Νομαρχίας


Συνεργεία της Επιχείρησης «Οδικής Ασφάλειας» της Νομαρχίας Κέρκυρας συνεχίζουν εντατικά το έργο του εξωραϊσμού του οδικού δικτύου του νομού για την ενίσχυση των συνθηκών ασφάλειας στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Την περασμένη εβδομάδα ένα συνεργείο της ΟΑΝΑΚ μετέβη στους Οθωνούς μετά από σχετικό αίτημα της Κοινότητας όπου και εκτέλεσε εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας. Παράλληλα, ένα δεύτερο συνεργείο της Επιχείρησης προχώρησε σε εκτεταμένες παρεμβάσεις επούλωσης λάκων σε όλο σχεδόν το επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού μας (Δ. Λευκιμμαίων, Παρελίων, Παλαιοκαστριτών, Μελιτειέων, Φαιάκων).

Τις προσεχείς ημέρες, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Επιχείρησης θα ενταθούν ακόμη περισσότερο οι εργασίες οι οποίες θα εστιαστούν κυρίως στον εξωραϊσμό του εθνικού οδικού δικτύου ενόψει των εορτών του Πάσχα και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Η ΟΑΝΑΚ υπενθυμίζει στους πολίτες ότι λειτουργεί σε 24ωρη βάση ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 15690 στον οποίο μπορούν να καλούν και να δηλώνουν τα αιτήματά τους αναφορικά με προβλήματα που επισημαίνουν στο επαρχιακό ή εθνικό οδικό δίκτυο. Σημειώνεται ότι για προβλήματα που εντοπίζουν στο δημοτικό οδικό δίκτυο θα πρέπει να απευθύνονται στις αρμόδιες υπηρεσίες των Δήμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: