Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Προς νέες κινητοποιήσεις στο Τεμπλόνι-Κλείνουν το ΧΥΤΑ;


Αναβλήθηκε για τις 16 Μαρτίου του 2010 η συζήτηση της αγωγής που έχουν καταθέσει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος και κάτοικοι του Τεμπλονίου με την οποία ζητάνε τη σφράγιση του ΧΥΤΑ Μέσης.
Η αναβολή ζητήθηκε από το Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων επειδή απουσίαζε ο μάρτυράς του. Στο μεταξύ, σε νέες κινητοποιήσεις (πιθανόν ολιγοήμερο αποκλεισμό του ΧΥΤΑ) θα προχωρήσει ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τεμπλονίου σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου, Μάγδα Παπανικολοπούλου.
Η απόφαση για τη μορφή των κινητοποιήσεων των κατοίκων επρόκειτο να ληφθεί στη χθεσινοβραδυνή γενική συνέλευση της διοίκησης και των ελών του πολιτιστικού συλλόγου Τεμπλονίου.
Οπως δήλωσε η κ. Παπανικολοπούλου, οι αποφάσεις για κινητοποιήσεις σχετίζονται “με την κακή λειτουργία του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στο Τεμπλόνι”.
Διευκρίνησε ωστόσο, ότι ο ΧΥΤΑ σε καμία περίπτωση δε θα παραμείνει κλειστός τις μέρες του Πάσχα.
Ο Σπ. Τριβυζάς
Λακωνική ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου του Συνδέσμου Καθαριότητας Σπ. Τριβυζά, μόλις πληροφορήθηκε τις τελευταίες εξελίξεις.
Οπως δήλωσε στην "Κ.Σ".: “Ελπίζω ο Σύλλογος Τεμπλονίου και οι κάτοικοι να μην προχωρήσουν εκ νέου σε αποκλεισμό του ΧΥΤΑ Μέσης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: