Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Δικηγορικός Σύλλογος: Βγαίνει από το τέλμα το νέο δικαστικό μέγαρο

Ιδιαίτερα θετικές κρίνει τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της ολοκλήρωσης του δικαστικού μεγάρου, ο δικηγορικός σύλλογος.
Με αφορμή την παρουσίαση της περασμένης Κυριακής ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Βραδής, υπογράμμισε ότι “το έργο βγαίνει από ένα τέλμα πολλών ετών”.
Οπως επεσήμανε, “με την επικείμενη επανέναρξη των εργασιών, εφόσον η χρηματοδότηση όπως έχει ειπωθεί, είναι εξασφαλισμένη και η ροή της σταθερή, οδεύουμε προς την ολοκλήρωσή του έργου.
“Το σημαντικότερο αυτήν τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να συντονιστούν όλοι οι αρμόδιοι εμπλεκόμενοι φορείς και να επισπεύσουν τη διαδικασία έτσι ώστε, χωρίς καμία διακοπή, να ολοκληρωθεί μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά περιθώρια” .
Φυλακές
Απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την εξασφάλιση του απαιτούμενου κονδύλιου για να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη γη από τον οποιονδήποτε ιδιώτη, προκειμένου να ανεγερθεί νέο σωφρονιστικό κατάστημα, ο κ. Βραδής σημείωσε ότι πρόκειται επίσης για μια πολύ θετική εξέλιξη.
“Πιστεύω ότι και στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει να επισπευσθεί η όποια διαδικασία για να εξασφαλισθεί η θετική συγκυρία που υπάρχει αυτήν την στιγμή για τη Κέρκυρα, δηλαδή ο Υπουργός Δικαιοσύνης και το Δ.Σ. της Θέμιδος Κατασκευαστικής, να κατάγονται από το νησί μας οι οποίοι γνωρίσουν και τα προβλήματα και την μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται σε αυτά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: