Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ρίχνει τους τόνους στη κόντρα με το Δήμαρχο Κερκυραίων, ο Μ. Μπούκας

Σε “σκόπιμη παραπληροφόρηση” απέδωσε τα όσα έχουν ειπωθεί τελευταία γύρω από τη στάση που θα κρατήσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, ο γραμματέας της Ν,Ε, του ΠΑΣΟΚ Μ. Μπούκας.

Από την άλλη, θέλησε να χαμηλώσει τους τόνους στην πρόσφατη κόντρα με το Δήμαρχο Κερκυραίων, τόνισε ωστόσο ότι “το ΠΑΣΟΚ δε θα δώσει χρίσματα αλλά θα στηρίξει πολιτικές”.

“Υπάρχει σκόπιμη παραπληροφόρηση. Ποτέ δε τέθηκε θέμα υποψηφίων Δημάρχων η Νομάρχη, αλλά θέμα πολιτικών, δηλαδή οι συμφωνίες να γίνουν πάνω σε πολιτικές όχι σε πρόσωπα” τόνισε ο γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ.

Οπως ξεκαθάρισε, ο καθένας θα κριθεί, όπως αναφέρει και το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, αλλά τόσο ο γραμματέας όσο και η Ν.Ε,. του ΠΑΣΟΚ δε θα υποδείξουν πρόσωπα.

“ Θα εγγυηθούμε τις διαδικασίες. Ο λαός θα επιλέξει”.

“Δε γυρνώ πισω”


Μετά από σχετικό ερώτημα για την κόντρα του με τον κ. Μικάλεφ σημείωσε: “Δε γυρίζω στο παρελθόν, δεν έχω να κάνω σχόλιο, προχωράμε στο μέλλον. Θα κριθούμε από τις πολιτικές”.

Ο κ. Μπούκας υποστήριξε ότι όσοι συμφωνούν με τις γραμμές του ΠΑΣΟΚ, είναι ευπρόσδεκτοι.

“Δε θα δώσουμε χρίσμα, θα στηρίξουμε αυτούς που έρχονται κοντά στις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ. Συμφωνούμε με τις λογικές του όλοι μαζί, ωστόσο, αυτό προϋποθέτει σύμπλευση με τις ίδιες πολιτικές”.

“ Ημασταν προέκταση”

Ο γραμματέας της Ν.Ε. υποστήριξε ότι, μέχρι τώρα, “η οργάνωση του ΠΑΣΟΚ ήταν μια προέκταση υπουργών, βουλευτών πολιτευτών και ανθρώπων που είχαν τοπική εξουσία. Αυτό σήμερα δεν υπάρχει”.

Ανέφερε ακόμη ότι καμία κριτική δε γινόταν παλιά, ενώ σήμερα η Ν.Ε. είναι πολύ δεμένη πολιτικά και ζωντανή. “Φυσικά υπάρχουν και οι Λακεδαιμόνιοι. Σε κάθε περίπτωση σήμερα, έχουμε αναδείξει νέα πρόσωπα στην τοπική οργάνωση.

Ευρωεκλογές


Ποτέ στο παρελθόν οι Ευρωεκλογές δεν είχαν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο οι Ευρωεκλογές του ερχόμενου Ιουνίου, επεσήμανε σε σχετική του δήλωση ο κ. Μπούκας.

“Το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στο λαό, βάζοντας δύο, όπως είπε, στόχους:

“Πρώτον:

Ναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ολοκλήρωσή της.Ναι στην Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

.Δεύτερον:

Η θετική ψήφος στο ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές της 7ης του ερχόμενου Ιουνίου δίνει το μήνυμα της επιτάχυνσης των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας.

Είναι ανάγκη η ψήφος του Ελληνικού Λαού να στείλει ισχυρό μήνυμα στην κυβέρνηση της Ν.Δ. που είναι υπεύθυνη για την πλήρη αποδιοργάνωση της χώρας, την οικονομική κατάρρευση”
κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: