Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Ξανά σε λειτουργία τα Δημοτικά Σφαγεία


Ξεκίνησε από σήμερα η επαναλειτουργία των Δημοτικών Σφαγείων του Δήμου Κερκυραίων, ύστερα από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης.

Οπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σ.Μικάλεφ, η εικόνα που παρουσιάζουν σήμερα τα Δημοτικά Σφαγεία είναι πέρα από κάθε προσδοκία και παραδίνεται πλέον ένας χώρος που πληρεί όλες τις προδιαγραφές υγιεινής, προς όφελος του καταναλωτή αλλά και του Κερκυραίου κτηνοτρόφου παραγωγού.

Ο Δήμαρχος Κερκυραίων επεσήμανε ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος, πραγματοποιήθηκαν εργασίες που άλλαξαν ριζικά την εικόνα των Δημοτικών Σφαγείων, επεσήμανε επίσης ότι ο Δήμος Κερκυραίων επιβαρύνεται εξ ολοκλήρου με τα λειτουργικά έξοδα των σφαγείων, εξυπηρετώντας όμως όλο το Νομό και αυτό είναι κάτι που πρέπει να επανεξετασθεί.

Ευχαρίστησε επίσης τον πρώην Αντιδήμαρχο Κερκυραίων κ. Μπογιάκη για τις ενέργειες και την προσπάθεια που κατέβαλε, προκειμένου να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κουρής, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μπογιάκη, ενώ επεσήμανε ότι παρά τα όποια προβλήματα, όταν υπάρχει συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον Κερκυραίο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: