Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-2

Στο Εθνικό Στάδιο Κέρκυρας λειτούργησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου που λέει ότι όταν χάνεις ευκαιρίες τελικά δέχεσαι το γκολ.
Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ λοιπόν έχανε τις ευκαιρίες (36' Σίλβα, 37' Σεντεμέντες, 38' Μανουσαρίδης, 43' Καπετάνος, 52' Αθανασιάδης, 53' Ρεπερνέ ) όμως η ΚΑΣΤΟΡΙΑ έβαλε τα γκολ ( Στεφανίδης 50' και 65' με πέναλτυ). Το μόνο που κατάφερε ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ήταν να μειώσει στο 72' με τον Νικολόπουλο.
Μετά βέβαια από αυτό το αποτέλεσμα εξανεμίστηκαν οι όποιες λιγοστές ελπίδες υπήρχαν για την τρίτη θέση.
Από tilespor.blogspot.com.



ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ

ΑΝΑΤΟΛΗ-ΒΟΛΙΔΑ 1-1
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ 2-2

5 σχόλια:

Theo είπε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η FIESTA ΑΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ . Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Δ ΕΘΝΙΚΗ .ΣΤΗΝ FIESTA ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ : Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ .ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ.ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ SOUTH DEVILS ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ TON MVP ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ.Ο MVP ΘΑ ΑΝΑΚΥΡΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ aeleykimmi.blogspot.com

Theo είπε...

Κυριακή 26/4/09 είναι τελικά η ημερομηνία της φιέστας της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ η οποία θα γίνει σε συνεργασία με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΒΙΤΑΛΑΔΩΝ .Πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε λίγες ημέρες ..

Theo είπε...

Είναι κρίμα για την ιστορική ομάδα του Όλυμπου να πέσει κατηγορία, όσο για την Βολίδα είναι μια ομάδα πυροτέχνημα ,που χωρίς φιλάθλους και ιστορία θα εξαφανιστεί σε ένα βράδυ τόσο ξαφνικά όσο ξαφνικά εμφανίστηκε. Για του χρόνου περιμένουμε με ανυπομονησία μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νησιού. Μια ομάδα με αναρίθμητους τίτλους στη συλλογή της. Με οπαδούς που την ακολουθούν πιστά. Ένα σωματείο που έγραψε με χρυσά γράμματα σελίδες του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου .Την ομάδα που όλοι λατρεύουμε και υπηρετούμε .Την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ.

Theo είπε...

Πολύ μικρή η Κέρκυρα για να χωρέσει το μεγαλείο της αγαπημένης μας ομάδος…. Εμπρός για νέες επιτυχίες …νέους τίτλους… Μοναδικές συγκινήσεις… Αξεπέραστε λαέ της Λευκίμμης …σου αξίζει όχι ένας αλλά πολλοί πανελλήνιοι τίτλοι…. Άσε τους άλλους με άδειες κερκίδες ….. και να λένε ‘’ιστορίες’’SOUTH DEVILS CLUB

Theo είπε...

Η λέξη ΑΕΛ για μερικούς ανθρώπους είναι πολλά περισσότερα από μια ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι ιδεολογία, είναι τρόπος ζωής. Αυτό ίσχυε από όταν ιδρύθηκε, ισχύει σήμερα και θα ισχύει για πάντα. Αυτό που μας κάνει ξεχωριστούς είναι ότι κλαδί ελιάς δεν πρεσβέυει ούτε πολιτικές παρατάξεις, ούτε κοινωνικά στρώματα. Είναι λαϊκή ομάδα. Μέσα από αυτή την ομάδα βρήκαν τον τρόπο να εκφραστούν πολλοί άνθρωποι, κυρίως εκείνοι που δεν είχαν άλλες διεξόδους και μοχθούσαν για να τα βγάλουν πέρα. Η ιδεολογία αυτή εξαπλώθηκε σύντομα σε ολόκληρη την Νότια Κέρκυρα. Στις μέρες ο λαός της ΑΕΛ είναι αδύνατο να καταμετρηθεί. Είμαστε ΠΑΝΤΟΥ, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, και αυτό μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
Ανέκαθεν η πόλη της Λευκίμμης ήταν κατεκλυσμένη από φιλάθλους . Από αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους που θα έδιναν τα πάντα για το ιδεώδες της ΑΕΛ.
O νέος σύνδεσμος της Λευκίμμης είναι αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας να εκφράσουμε την αγάπη μας για την "καψούρα" μας, για την ΑΕΛ. Ας στηρίξουμε όλοι αυτή την προσπάθεια για να διατυρηθούμε εκεί που μας αξίζει: ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ... Το ένα βήμα έγινε... Και είναι μόνο η αρχή..SOUTH DEVILS