Παρασκευή 25 Απριλίου 2008

ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΒΕΛΓΟΙ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Αφίχθηκαν την Μ. Παρασκευή στην Κέρκυρα οι εννέα Βέλγοι και Ολλανδοί δημοσιογράφοι ανάμεσα τους και συνεργείο τηλεοπτικού σταθμού της Ολλανδίας φιλοξενούμενοι της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών και των νομών της ΠΙΝ με σκοπό την προβολή του Ιονίου.
Αρχή της περιοδείας στο Ιόνιο είναι η Κέρκυρα. Θα περιηγηθούν στο νησί και θα καλύψουν τις εκδηλώσεις εορτασμού του Πάσχα. Την αποστολή την οποία συνοδεύει ο Δ/ντης ΕΟΤ Βελγίου και Λουξεμβούργου κ. Θ. Χαρτοματσίδης υποδέχτηκε ο Γ.Γ της Περιφέρειας Ιονίων Νησιών κ. Σωτήριος Βόσδου.
Το Μ. Σάββατο θα γίνουν δεκτοί από το Νομάρχη και τον Δήμαρχο Κέρκυρας. Τη Δευτέρα του Πάσχα θα περιηγηθούν στους Παξούς και την Τρίτη θα συνεχίσουν την περιοδεία στο Ιόνιο με επόμενο σταθμό τη Ζάκυνθο.
Παράλληλα η ΠΙΝ εντατικοποιεί την προσπάθεια απορρόφησης μεγαλύτερου αριθμού Ιταλών τουριστών και διοργανώνει σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ρώμης και τους νομούς ειδική εκδήλωση προβολής των Ιονίων Νησιών διάρκειας ενός μηνός στην Galleria Alberto Sordi στο κέντρο της Ρώμης.
Στην εκδήλωση αυτή που θα πραγματοποιηθεί από 5 Μαΐου έως 2 Ιουνίου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για μία εβδομάδα το κάθε νησί θα έχει τη δυνατότητα προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του, των τοπικών προϊόντων καθώς και της παρουσίασης των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: