Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Παρουσία Νομάρχη σε λιτανείες της Αναστάσεως στο Νότο



Στις λιτανείες της Αναστάσεως στους Ριγγλάδες και στους Αγ. Θεοδώρους - Ποτάμι Λευκίμμης συμμετείχε, για τέταρτη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα του Πάσχα ο Νομάρχης Κέρκυρας Στέφανος Πουλημένος και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θωμάς Αθανασίου.
Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τον Δήμαρχο και τις λοιπές τοπικές αρχές και τους κατοίκους της περιοχής.
Στη Λευκίμμη ο Νομάρχης είχε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθεί τη βιβλιοθήκη «Λήδα Καλογεροπούλου» στους Ριγγλάδες και να δει από κοντά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται εκεί για να βρεθούν οι κάτοικοι και ιδιαίτερα οι νέοι σε επαφή με το βιβλίο.
Στην βιβλιοθήκη διατίθενται χιλιάδες τίτλοι βιβλίων για όλα τα ενδιαφέροντα, υπάρχει αίθουσα αναγνωστηρίου και εκδηλώσεων αλλά και ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Ο Νομάρχης χαιρέτισε την ίδρυση και λειτουργία της βιβλιοθήκης που είναι ευγενική πρωτοβουλία της οικογένειας Καλογεροπούλου στην μνήμη της κόρης τους Λήδας και ευχήθηκε να συνεχίσει να προσφέρει γνώση και μόρφωση.
Διαβεβαίωσε τέλος ότι στην προσπάθεια αυτή μπορούν να υπολογίζουν και στη στήριξη της Νομαρχίας και του ίδιου προσωπικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: