Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

84χρονος παρασύρθηκε από μηχανή στην εθνική Λευκίμμης


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε στην εθνική οδό Λευκίμμης, ακριβώς στην διασταύρωση του Περιβολίου, όταν ένας νέος Λευκιμμιώτης ο οποίος δεν μένει μόνιμα στο νησί, ερχόμενος με υψηλή ταχύτητα προς το κέντρο της Κέρκυρας παρέσυρε 84χρονο, ο οποίος επέβαινε σε δίκυκλη μηχανή και προσπαθούσε να διασχίσει καθέτως τον περιφερειακό δρόμο.

Της Χριστίνας Χονδρογιάννη

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεοχάρη Γιώτη, ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη. Ο νέος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Λευκίμμης προκειμένου να καταθέσει, στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας.
Πάντως, όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση, στο ενδεχόμενο που ο ηλικιωμένος δεν καταφέρει να μείνει στην ζωή, ο νέος θα αντιμετωπίσει την κατηγορία για φόνο εξ αμελείας.

Τόσο ο κ. Γιώτης όσο και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κορισσίων, κ. Κουλούρης έκαναν λόγο για δρόμο καρμανιόλα, αφού στο συγκεκριμένο σημείο έχουν κταγραφεί πολλά τροχαία ατυχήματα, άλλες φορές μόνο υλικών ζημιών ακόμα όμως και θανατηφόρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: